14/8/08

VIDEO OLIMPIC

L'Ignasi Brugués m'ha fet arribar el següent Link : http://www.judovision.org/?p=1798 . Us recomano que el mireu detingudament , i a veure que opineu de la decisió arbitral , per cert fixeu-vos també amb l'arbitre del bigoti que esta assentat a la cadira .

6 comentaris:

Irune ha dit...

Penso que l'ippon que li han fet al de kimono blau, se l'han passat pel forro.

Miquel Riera ha dit...

Hola Irune , la teva opinió es molt respectable malgrat que no coincideixi amb la dels arbitres.

Pere Ribot Panosa ha dit...

Tot i que és molt difícil veure-ho en petit format, penso que la decisió arbitral és encertada. L'arbitre del bigoti és un vell conegut de Catalunya. És dels millors arbitres que tenim i ho va veure de molt a prop.

Miquel Riera ha dit...

Hem rebut el següent comentari del nostre amic Wladi :
Sobre la consulta que me hiciste te diré que creo que estuvo bien arbitrado dado que el que cae primero es el que intenta ejecutar la proyección. El que acaba cayendo encima sólo consigue mover un pie para intentar no caer y, con ese apoyo y una gran habilidad, intenta sacar provecho. De hecho, el otro pie está en el aire tratando de no perder el equilibrio y no tratando de proyectar. Pero el movimiento es, sin duda, complejo. Curiosamente está de juez el árbitro Manel Cortés que no duda en ningún momento en mantener similar teoría a la mía (como se refleja en sus expresiones).

Miquel Riera ha dit...

Gracies a tots per les vostres opinions . Penso que si en lloc de ser Judo fos Futbol hauriem vist accións com aquesta repetides per la "Moviola" i comentades per diversos tècnics, pero com que no es el cas , només és una anecdota per comentar entre companys. De totes formes , com em va dir el meu amic Ignasi Brugués : El judoka americà no va anar a classe el dia en que el "Profe" va explicar que el combat s'acaba quan l'arbit diu SOREMADE i no abans.

Anònim ha dit...

Bones,

Es cert, l'acció, fos de qui fos, no és definitiva, ja que marquen un wazari, però podem veure com el judoca de blanc s'autofelicita per la victoria, abans de mirar els arbits fins i tot....

És millor que l'arbit vingui, et toqui l'esquena i et digui: "noi, ... no tens res a fer... s'ha acabat", que no perdre d'aquesta manera.

SALUT!