19/10/07

ESTADA A CAPMANY

Com cada any , em preparat l'Estada de Cap de Setmana , aquí us deixo la informació :


ASSOCIACIÓ DE JUDO DE L’ALT EMPORDÀ
(Gim-body , Savas , Vilafant , Agullana , Colera , Esplais , Ceip Llagut , Ceip Salvador Dalí , La Salle , Ceip Mª Àngels Anglada)

ACTIVITAT: Cap de Setmana a CAPMANY.

FINALITAT: Sobretot conviure i fer caliu tot el cap de setmana amb companys/es judoques de diverses edats, fent JUDO i altres activitats esportives.

LLOC: Casa de Colònies “Els ESTANYS” de Capmany.

DATES: Dies 10 i 11 de Novembre de 2007

DESPLAÇAMENT : El desplaçament es fa en vehicles particulars de tots els pares i/o participants en l’activitat. Els llocs de concentració per mirar d’aprofitar al màxim els vehicles el decidiran els respectius centres , i ja ho comunicaran properament.

EDAT DELS PARTICIPANTS: Nascuts els anys 1994/95/96/97/98/99

CAL PORTAR: sac de dormir, tovallola, xandall, sabates esportives, xancles de bany, quelcom d’higiene, pantalons curts, camiseta i suadora, i sobretot quimono , cinturó i moltes ganes . A més llapis, bolígraf , llibreta i el carnet de l’AJAE (actualitzat)

PREU ACTIVITAT: 45 € per persona . Inclou curset, dinar i sopar dissabte , dormir i esmorzar de diumenge , carnet d’esportista del Consell Esportiu de l’Alt Empordà i credencial de l’AJAE. (els que ja tinguin actualitzats els carnets només hauran d’abonar 37 €)



Inscripció:


** Cal fer les inscripcions i portar-les als professors abans del divendres 2 de Novembre.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Miquel! Soy el Alberto, Del Savas, jajaja una cuestion, Los del 91 no tenemos derecho a la Estada??? No ai derexo eh! jajja

Enga nos vemos, haber si mañana tenemos suerte i conseguimos todos un pleno

Nos vemos

D'un amic del Savas

Miquel Riera ha dit...

Hola Alberto , m'agrada molt veure't per aqui. Els nascuts el 91 entreu ja en el grup d'adults ,i la proposta que es va fer a la Reunió de la Junta de l'AJAE va ser que fariem 2 estades , la primera per els "peques" i la segona només per "adults"(falta posar-hi data), ja us informare quan ho sapiga.
I en quant a demà , espero que tinguem molta sort en les 5 activitats en que participarem , tant punt tingui l'informació dels resultats la penjaré al Bloc.
Fins la propera

Unknown ha dit...

El Alejandro Pérez a fet 20 punts i se’l a tret, Jo e fet 27 punts i com era una lligueta de 5 pues ma faltat un punt per aconseguir-lo, el Sergi Terakin li a faltat un punt també per treure-se’l 34 punts a fet, en Fabián solà no puntuat, i el Hugo Rodríguez a fet 32 punts.

Miquel Riera ha dit...

Gracies Alberto !!!! , ara fare un escrit i el penjaré (hi afegiré que en Xavi Juanola i en David Brugués van aconseguir els punts que els hi faltaven).
Quanta més gent hi col·labori més escrits podrem penjar