24/3/08

VIII Torneio Internacional de Portugal


Aquest passat diumenge 23 de març , la Fatima Ribot ha participat en el VIII Torneig Internacional de Portugal , que es celebrava al pavelló nº3 de l'Estadi Universitari de Coimbra.

La Fatima que anava en representació de la selecció espanyola , va aconseguir quedar Campiona , després d'eliminar en quarts de final a la Rita Mauricio (Portugal) , a la semifinal a l'Ana Abreu (campiona de Portugal) i a la Final a la Tine Moellerskov (campiona de Dinamarca).

Després d'aconseguir quedar campiona d'aquest Torneig internacional , i d'haver quedat campiona d'Espanya Junior , la Fatima té gairebé assegurada la seva participació al Campionat d'Europa que es disputarà a Varsovia (Polonia) .

7 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ostres es que la Fatima, es una crack!!
L'entreno de l'altre dia va anar molt be, eva ser tot un luxe tenir alla la Fatima.
Irune

Miquel Riera ha dit...

Si Irune , tens raó .
Però has de pensar que la Fatima ha posat molta voluntat per apendrer i ha participat a moltes activitats per tal d'anar progresant , ha sigut un treball de molts anys i que encara esta en mig d'aquest llarg camí , ja que encara és molt jove i crec que el millor encara ha d'arribar.

Pere Ribot Panosa ha dit...

merci miquel...ets unic!!!
si estic a ki, es gracies a tu!!!!
petons..ens veiem!!!
merci irune...encantada d'enseanyar-te coses...i pensa que de vosaltres també aprenc molt!!
gracies a tots els de l'AJAE!!!

FATIMA

Miquel Riera ha dit...

Fatima , esta molt be que t'enrrecordis de tots els de l'AJAE que t'hem ajudat amb moltes ganes i que seguirem aquest camí dins de les nostres possibilitats, però posats a agrair , penso que es bó que recordem el soport tècnic que hem rebut dels entrenadors de la selecció Catalana i de la selecció Espanyola .
Gracies a tot un conjunt de tècnics i sens dubte , al teu treball i a les teves ganes de superació , podrem aconseguir fer realitat el teu somni !!!!

Susy ha dit...

Felicidades Fatima, parece que prometes en el mundo del judo, sigue hacia delante, que tus sacrificios estan dando frutos. Un beso muy grande desde dojo kimura, tenerife.

P.D. nos encantaria que nos concedieras una entrevista para publicarla en nuestro blog, si estas de acuerdo ponte en contacto conmigo, Mikel tiene mi correo. Gracias

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信,^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信,