12/5/08

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL I CADET

Aquest passat dissabte 10 de maig vam participar als Campionats de Catalunya en les categories Infantil i Cadet , que es van realitzar en les instal·lacions esportives de Les Llars Mundet de Barcelona. En aquest campionat , les categories de pes estaven formades per 12 competidors prèviament classificats en els Campionats Provincials(els 2 millors de Girona , 2 de Tarragona , 1 de Lleida , i 7 de Barcelona) . Els nostres joves judoques (la majoria de primer any) van aconseguir pujar al pòdium en dues ocasions , i tres més es van quedar a les portes en perdre els combats que els hi donaven l'acces a semifinals, tot i això el balanç es positiu degut a la bona actitud i bon nivell tècnic que van demostrar en tot moment. Així doncs els resultats van ser :
Categoria cadet : -73 Kg Adán Rodríguez (3º) amb moltes ganes de lluitar en el seu primer any en la categoria . -55 Kg Andreu Vinyals (5º) malgrat perdre l'acces a les semifinals va demostrar estar recuperat de l'accident que l'havia apartat dels tatamis durant 6 mesos . -50 Kg Isaac Brandao no va poder passar a quarts de final.
Categoria Infantil : +66 Kg Camelia Andrei (3ª) malgrat la seva manca d'experiència en aquest tipus d'activitats , va donar la cara en tot moment i va arrodonir la seva actuació aconseguint pujar al podium. -44 Kg Gina Cortés (5ª) el seu treball tècnic va ser molt bo , però la seva joventut i la falta d'experiéncia li van impedir arribar a les semifinals , -57 Noelia Seoane igual que les seves dues companyes és primer any d'infantil , i no va tenir tanta sort com elles malgrat que ho va intentar posant-li moltes ganes , però no va poder aconseguir el passi cap a quarts de final. -55 Kg Maties Gardella (5º) es va quedar a les portes de les semifinals en un combat a on hi va posar moltes ganes però hi va faltar l'encert , -60 Sergi Ayats no va passar a quarts de final.

3 comentaris:

judonovaunio@hotmail.com ha dit...

Jo vaig veure una bona actitud i ganes de millorar en les noies de l'AJAE el dissabte per la tarda, ara toca treballar per millorar els errors comesos i a passar-ho be fent judo.

MARC DAILOS

PD: Vam sobreviure al diluvi dintre d'un pavelló!!! Mai havia vist pluja en un pavelló cobert!!!!!!!

Miquel Riera ha dit...

Gracies Marc , sempre són benvingudes les teves opinions , i en aquest cas (igual com en molts altres)coincideixo amb tu , pensant que l'actitud ha sigut del tot correcte i que dels combats perduts podem apendre molt per tal de millorar i superar els errors que es van cometre.
Per cert , va ser força caotic l'aspecte del pavelló durant la pluja , però per sort ,encara vam poder realitzar la Competició.

petit ha dit...

Llegeix aquesta informació aquí:

http://ivi-ashi.blogspot.com/