28/6/08

ÈXIT INTERNACIONAL




La Fàtima Ribot segueix aclaparant èxits en aquesta temporada , el primer va ser el seu clar triomf en el Campionat d’Espanya Júnior , poc després va guanyar el Campionat Internacional de Portugal , amb el que aconseguia posar-se com a número 1 del Ranking Júnior espanyol (classificatori pel Campionat d’Europa que es disputarà a Varsòvia a mitjans de Setembre ), i ara a finals de Juny ha arrodonit la feina amb dos nous títols . El primer va ser al “Torneig de Castella - La Manxa” el passat diumenge 22 de juny al Pavelló Municipal de Yunquera de Henares (Guadalajara) , a on ja es va assegurar matemàticament la seva participació a l’europeu després de quedar campiona i treure més puntuació que les seves possibles rivals. Però el més bo encara havia de venir , en acabar la competició , la Fàtima va marxar convocada per la selecció espanyola cap a Corea , a on participa en una estada d’una setmana amb les millors judoques d’Àsia , i el dia 27 va participar al Campionat Internacional . En una eliminatòria de 16 participants , la nostra judoka va guanyar el primer combat contra la representant de Singapur , seguidament va eliminar a la Campiona de Mongòlia , a semifinals va vèncer a la representant Japonesa i en la Final va guanyar a la Coreana . Amb aquesta gran victòria Internacional , se li obren les portes per poder participar al Mundial.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona preciosa!!!!

Aida

club judo blanes ha dit...

Multisimes felicitats a la Fatima i a tots els que l'hi feu costat i heu agudat a que arribi tant alt. a tingut un any molt bó i actualment la millor judoka de terres Gironines.

Anònim ha dit...

Felicitatsssssssss Fàtimaaaaaaaa!!!
UN petooooooo
i un petoo també per tu Miquel, espero que anés bé el sopar,al final no vaig poder venir!!
muaaaaaaaaaaaa

Carla!!

xavi ha dit...

Mil enhorabones per la fatima desde Tivissa, espero que tinguis una gran participació en l´europeu. Tot i que ara toca entrenar de valent per arribar encara mes amunt. Anim noia i molta sort.

Miquel Riera ha dit...

Gracies pel soport que ens doneu els companys de Blanes i Tivissa , aixì com gracies també a totes les companyes i companys que heu ajudat a aconseguir aquests éxits.

Susy ha dit...

Muchisimas felicidades,sigue así, ya te dije que llegarías lejos. Muchas felicidades támbien al sensee. Y a seguir trabajando que el camino es largo y duro, pero promete que será gratificante. Un besito para ambos.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!

M'han dit que les que donaven el premi anaven vestides amb quimonus Japonesos i amb molta alegancia

FElicitats