15/8/08

CADA COP MÉS UNITS

Com molts de vosaltres ja sabeu , el passat mes de Juny i desprès de 20 anys , el gimnàs Gim Body de Figueres va tancar les portes , i amb aquest tancament també es va acabar la secció de Judo que jo (Miquel Riera) dirigia des del 1989. Aquest fet ha provocat que després d’estar estudiant diverses propostes vaig triar l’opció que crec afavoreix més els interessos esportius de l’Associació de Judo de l’Alt Empordà , es a dir , després de parlar amb en Lluís Gratacòs (gimnàs Savas) i amb en Manel Català (Vilafant) hem preparat una programació conjunta per la propera temporada , i jo estaré en els dos centres donant classes (properament us informaré de tots els horaris). D’aquesta manera tots els alumnes que estaven en el Gim Body podran triar l’opció que més els hi convingui (segons horaris , desplaçament , companys , etc.) , podran continuar amb el mateix professor , i a més tindran la possibilitat de compartir les classes amb més companys que fins ara estaven en d’altres centres.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

salut miki, encerts i sort en la nova etapa lluny del gym body, una forta abraçada del teu company i amic Carles Ferràndez

Anònim ha dit...

Ei!
Això que us ajunteu tota la comarca és molt interessant!
Em sembla que sou l'única comarca de catalunya que ho feu...
Està molt bé.
Salut

Miquel Riera ha dit...

Gracies , tinc molts projectes que penso que en aquesta nova etapa els podre tirar endavant. Peró , sens dubte , el més important per poder realitzar-los , és el fet de tenir el soport dels companys i amics.

Anònim ha dit...

Iep!!

Ostres, és una pena això del gym body, som tants els què hem crescut (tant com a judokes com com a persones) en aquest gimnàs. Molts hi hem passat molts anys i serà difícil d'oblidar. Però ara toca mirar endevant, i la decisió que has pres és de les millors que podies fer. Els anys que vaig compartir amb tu i amb tots van ser molt bons, sort en tot el que fàcis miki!!!!!

Urigoooooool del barça!! (Te'n recordes? jeje)

Apa Miki, una abraçada fortíssima!


REI



uri (oriol morales)