26/4/09

MEMORIAL MANEL ALBALATE



Aquest dissabte 25 hem celebrat en el Polisportiu Municipal de Figueres el Memorial Manel Albalate i el Trofeig Ciutat de Figueres , en el que han participat més de 200 judoques dels clubs GEiEG , Nova Unió (Lloret) , Judo Badia , Judo Ripoll , Tadaima (Sabadell) , i dels diferents Centres de l'AJAE (Gimnàs SAVAS , Judo Vilafant , Judo Albahnos Agullana , Judo Llers , Ceip Salvador Dalí , Ceip Mª Angels Anglada , Ceip Josep Pallach , Ceip Llagut Sant Pere Pescador , La Salle Figueres , Ceip Peralada).
Els resultats del Campionat van ser :

Categoria Open -70 Kg :
1º Jacob Baró (GEiEG)
2º Gerard Garrote (AJAE)
3º Adan Rodríguez (AJAE)
3º Alexis González (AJAE)

Categoria Open +70 Kg :
1º Rafa Murillo (Ripoll)
2º Huro Rodríguez (AJAE)
3º Tsesi Yordanov (Nova Unió)
3º Alex Domenech (AJAE)

A més es va realitzar un campionat de Promoció per la categoria Aleví , en el que vam ajuntar els participants en grups de 4 .

Aquesta jornada la vam organitzar l' ASSOCIACIÓ DE JUDO DE L’ALT EMPORDÀ (AJAE) amb la col·laboració de l'AJUNTAMENT DE FIGUERES , el CONSELL ESPORTIU DE L’ALT EMPORDÀ , el CONSELL COMARCAL DE L’ALT EMPORDÀ , la DELEGACIÓ TERRITORIAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE JUDO i la DIPUTACIÓ DE GIRONA.

2 comentaris:

Irune Ariño ha dit...

Hola!! Tot i que per la manca de temps, la classe no va donar per més, a mi em va agradar molt, a més, penso que hi va haver moltíssima participació.

Esperem el proxim entreno.

Petons.

Miquel Riera ha dit...

Si voleu veure més fotos podeu visitar el Blog del Savas en el Link : http://gimnassavas.blogspot.com/2009/04/trofeu-ciutat-de-figueres-i-memorial.html