17/7/09

JUDO A L'ESTIUEn el gimnàs SAVAS de Figueres no parem d'entrenar , continuem practicant Judo durant tot l'estiu , doncs ja sabem que no tots tenim les vacances els mateixos dies , per aquest motiu hem pensat en uns horaris per cada grup d'edat , així doncs els prebenjamins i els benjamins podem venir els dilluns , els dimarts i els dijous de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 , els alevins i els infantils els dimarts i dijous de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 , i de cadet fins a Sènior poden entrenar els dilluns de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 i els dimarts i dijous de 2/4 de 9 fins les 10.00 H.
Es durant l'estiu quan els "Kracks" empordanesos tornen a casa , es el cas de l'Hugo Robles i la Fatima Ribot , que els tenim entrenant entre nosaltres durant tots aquest dies. Cal recordar que l'Hugo el tenim entrenant en el CAR (Centre d'Alt Rendiment) de Madrid des de fa varies temporades , i la Fatima que estava entrenant a Barcelona , aquesta propera temporada anirà al Club Miriam Blasco d'Alacant. Juntament amb aquest dos judoques tenim també en Gerard Garrote i l'Adan Rodríguez que també han participat a Campionats d'Espanya , i diversos cinturons marrons i negres que ens ajuden a mantenir un nivell tècnic elevat , i ajuden a tots els cinturons inferiors a treballar fort per tal de seguir el ritme.

6 comentaris:

Irune Ariño ha dit...

Jo a l'estiu trobo especialment a faltar el judo, esperem amb ansies l'inici de la temporada. Que vagi molt durant l'estiu.

Irune

Miquel Riera ha dit...

Gracies Irune !!!!! , a veure si un dia agafes el judogui i ens fas una visita.

Anònim ha dit...

irune...ara jo estic a alacant...mirant tot aixo...
els entranements...
ja k no entrenes...pk no vens al savas a l'estiu??
magradaria molt poder gaudir del teu judo....
noies amb aquest potencial sen troben pokes...
aviam si ens vens a fer una visita....

fàtima!!!!

Irune ha dit...

Dit i fet, el pròxim dia intentaré venir!

Unknown ha dit...

Hola,
Això de poder fer Judo a l'estiu és tot un luxe!!!!

Hem dic Jordi Rosado(senior -90) i sòc del Judo Blanes, la qüestio es que tinc ganes de fer Judo i no se on, ara a l'estiu no hi ha oferta per Girona.

Puc pujar algun dia a entrenar amb vosaltres?

Merci
Si hem contesteu aqui millor:
info@fotoimaginart.com

Miquel Riera ha dit...

Hola Jordi , evidentment seràs molt benvingut .
Vinga , fins aviat !!!!