15/9/09

Assemblea de l'Associació de Judo de l'Alt Empordà


El proper dissabte dia 19 de Setembre , a les 9.30 h. en primera Convocatòria i a les 10.00 h. en segona Convocatòria (tal com manen els estatuts de la nostre entitat esportiva) , a la sala de reunions del Polisportiu Municipal de Figueres , celebrarem l'Assemblea del nostre club.


Els temes que es tractaran seran els que marca el punt 4 de l’article 7 dels Estatuts :
Memòria de les activitats realitzades , liquidació de l’exercici vençut , i pressupost per a l’exercici econòmic següent. A més es parlarà dels projectes de futur i del suport que necessitem per part dels judoques empordanesos.


Pensem que seria important la presencia de tots els Socis Fundadors , els Socis Honorífics , i els Socis majors d’edat , així com la de tots els familiars i amics que vulgueu col·laborar en qualsevol activitat de l’AJAE . Les vostres opinions , les vostres idees i la vostre feina ens ajudarà a tots a seguir treballant en la tasca de promoció del nostre Esport Olímpic.

4 comentaris:

Irune ha dit...

Dissabte també hi ha la presentació del grup de tecnificació o no?
Ens veiem aquesta tarda.

Molts petons!

Miquel Riera ha dit...

Siiiiiiiiiiiiiii !!!!
Si dissabte , quan presentem el calendari d'activitats i les propostes de la Temporada , us informarem sobre el Grup de Tecnificació ( dies d'entrenament , objectius , programació , tècnics , etc ...)

Irune ha dit...

Gran participació la d'avui, jaja! Per com diria en Miki, hem estat els millors, oi? A mi almenys, m'ha agradat molt, sobretot el power point del final... molt interesant. I a mées hi havia crusants!!

Ens veiem dilluns.

Miquel Riera ha dit...

Efectivament Irune , hem anat els millors (així m'agrada pensaments positius).