7/3/10

200 participants a la Jornada de Promoció de Judo a Llers















Gran èxit de participació a la Jornada Comarcal de promoció de Judo que hem celebrat aquest dissabte al pavelló de Llers . Uns 200 participants (entre judoques de l'AJAE i alumnes de diverses escoles de la comarca), de les categories pre-benjamí fins a Infantil , van poder gaudir d'una matinal organitzada per l'AJAE conjuntament amb el Consell Esportiu de l'Alt Empordà , en la que després d'un escalfament amb Jocs i desplaçaments varis , es van realitzar diversos tallers de Judo .





Aquí us penjo algunes fotografies de la trobada.

3 comentaris:

Irune ha dit...

Jo crec que es va saber organitzar molt bé, i jo m'ho vaig passar geniial!!!

Miquel Riera ha dit...

Gracies Irune !!!! , sempre va bé que et diguin que has fet la feina ben feta , però sens cap dubte , penso que tota l'ajuda que vau aportar els alumnes avançats va ser fonemental per que tot fos un ÈXIT .

manel ha dit...

en miquel té raó, es molt important que els alumnes que apreteu tot darrera, ho feu i cada cop amb mes força i mes..........responsabilitats.

tot i aixi tant pels pares, com per gent que he parlat els va agradar molt i sobretot molt ben coordinat , tant per l'estricte compliment de l'horari com per la coordinació dels grups i les activitats de cada grup. Gracies Miquel , en gran part es mérit teu.

una abraçada

Manel Català