14/11/10

Cap de setmana competitiu

Aquest cap de setmana hem tingut força feina , tot va començar el dissabte al matí amb el Rànking de Catalunya Cadet que es va celebrar a les Llars Mundet de Barcelona , els nostres representants van ser la Irune Ariño , en Xavi Vila i en Ferriol Pey , i tot i no pujar cap al pòdium , cal destacar la feina d'en Ferriol que va guanyar 4 dels 6 combats realitzats. El diumenge em anat al Trofeig Vila d'Arbúcies , una activitat dividida en dues parts , la primera uns monitors guien els alumnes en uns tallers lúdics , i la segona part era competició , aquí si que els bons resultats ens han aconpanyat , doncs tots s'han classificat entre els primers : La Laura Riera (2ª benjamí -40) , la Julia Ribera (2ª benjamí -44) , l'Isaac González (2º benjamí -44) , la Telma González (1ª aleví -50) , la Laia Ribera (2ª Infantil -57) , i la Lydia Pereira (2ª infantil/Cadet +70). En aquest Campionat hi van participar alumnes del Judo Arbúcies , GEiEG , Judo Lloret , Nova Unió , Blanes , Malgrat , Palafolls , Pineda , Tordera , At. Silenc , Hostalric , i Alt Empordà (AJAE).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EL DISSABTE A BARCELONA M'HO VAIG PASSAR MOLT BE TOT HI CA LA LA IRUNE A LO MILLO NO VA SER EL SEU MILLOR DIA, (PERÒ NO PASSA RES PERQUE NI HA MOLTS MES) I PEL QUE FA EN XAVIER ÉS EL PRIMER COP I EN FERRIOL DON PER SE EL SEU PRIMER COMBAT A BARCELONA PENSO CA ESTA MOLT BE.
pER EL QUE FA EL DIUMENGE TAMBE M'HO VAIG PASSAR MOLT BE I FELICITATS A LA TELMA A LA LYDIA A LA LAURA A L'ISAAC I A LA JÚLIA

lAIA
IRUNE RIU

Anònim ha dit...

Hola!:)
Dons que dissabte una passada a Barcelona. Veure-ho d'aprop no és el mateix de que t'ho comentin.
Ferriol, felicitats!
Xavier, un altre dia a per totes, ara ja has vist el que és.
I, la Irune, la nostra Irune. Que potser no va ser el teu millor dia, pero que hi ha molts mes dies! I que un altre dia ho aconseguiràs noia!:)
Laia Ribera, el 27 a Barcelona!
Sobre diumenge.. L'aerobic, inpresionant! ja ja ja
Per el que son els combats, felicitats a les noies i a l'Isac!
I, com diu la Laia, (que no li falta raó) IRUNE RIU!(LL)

Lydia

Anònim ha dit...

Irune riu jijijiji