13/11/11

La LYDIA PEREIRA es proclama CAMPIONA del Rànking de Catalunya Cadet

Aquest dissabte 12 de Novembre s'ha celebrat el Rànking de Catalunya Cadet a Les Llars Mundet de Barcelona , i la Lydia Pereira ha aconseguit la primera posició en guanyar tots els combats per IPPON .
També ha participat la Laia Ribera que ha quedat 5ª amb una victòria , i en Xavi Vila que no ha pogut passar la primera ronda.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats PEREIRA per 3r o 4t cop. La veritat és que m'ho vaig passar força be tot-hi que no vaig puger pujar a podi. Pero avanda d'això hi ha moltes coses postibes com per exemple; que vaig apendre i que ja tinc un punt per cinturó negre.
Adeu i fins dilluns
Laia

Anònim ha dit...

Aixo no ho aguès conseguit sense l'ajuda de tots vosaltres al gimnàs. La vritat es que s'apren de grans i petits. I, es important saber que tens molts companys a darrera que t'ajuden i et donen soport. He sentit a gent que diu que el judo es un esport en solitari, una gran mentida ja que t'enfrentes tu sol a un contrincant pero tens tota una ajuda psicològica dels demès que confien en tu.
Gracies Laia per felicitarme un altre cop i per estar amb mi en aquell rànking i sobretot dia a dia al gimnàs.
Lydia

Anònim ha dit...

Eiii!!moltissimes felicitats a tots!!!
Aquest primer lloc esta genial Lydia!ara el que has de prucura es mentenir-te a d'alt de tot,que es el mes complicat,ja que la gent entrena amb moltes ganeS i la gen esta mol forta!!!
Laieta...el mes importan es l'actitud de campiona,i el somriure...aixi que endavant!!!
Un petonas a tots!!!
Timaaaaaa

Anònim ha dit...

A per cert!!!jo tambe vull una d'aquestes sudaderes tant xules!!!jjejeejej!!!son super bonikes!!!
Timaaaa

Anònim ha dit...

Lydia, moltíssimes felicitats!!! Ja saps el que penso, jeje i que estic molt i molt orgullosa de tu, perquè vals molt i no només en el JUDO! I ara, com diu la Fàtima, a tope i sempre amunt jejeje

Irune

Anònim ha dit...

Gracies, gracies, gracies i mes gracies!
Fàtima, espero que aconsegueixis una molt bona posició a l'europeu que se que tu pots i ja ens ho has demostrat moltissims cops :D
Irune, tu tambe vals moltissim i no nomes a dins d'un tatami
Meerci a les 3!
Ens veiem amb el judogui posat,
Lydia.