2/3/12

Agraiment de la Fundació La Marató de TV-3


agraeix a

Associació de Judo de l'Alt Empordà A.J.A.E.

La seva col·laboració
en l’èxit de la 20a edició,
dedicada a
la regeneració i el trasplantament d’òrgans i teixits

18 de desembre de 2011
 

Benvolgut amic,

La Marató 2011 va tancar el marcador amb 7.575.948€. Aquesta xifra, que s’incrementarà amb els donatius que arribin fins al 31 de març del 2012, suposarà un impuls decisiu en la recerca sobre  el trasplantament d’òrgans i teixits i les aplicacions en medicina regenerativa.
Però aquest èxit no va ser tan sols de recaptació. L’excel·lent nivell de participació i de mobilització de persones, entitats, mitjans i empreses assolits ens demostra que hem renovat la vostra confiança en aquest projecte solidari de TV3 i de la Fundació.
Per això, no vull tancar aquesta edició sense agrair-vos abans la vostra contribució en La Marató amb el lliurament del diploma acreditatiu que us adjuntem aquest any en format digital, en resposta a la voluntat de millorar la nostra responsabilitat mediambiental amb l’eliminació progressiva del material imprès. Com podreu comprovar, aquest nou mètode també us permetrà gestionar directament els diplomes de les entitats que han col·laborat en l’organització de la vostra acció.
Aprofito l’ocasió per animar-vos a continuar acompanyant-nos en aquest trajecte en l’edició 2012 de La Marató de TV3.

Rep una salutació ben cordial
       Carme Basté
     Directora