31/12/12

Kangeiko 2012

El dissabte 29 vam celebrar la darrera sessió d'entrenament d'aquest any 2012 , i com que hi ha diversos clubs de Judo que celebrem el seu tradicional Kangeiko per aquestes dates , nosaltres hem pensat realitzar-lo per primera vegada !!!!

Us estareu preguntant que es això del Kangeiko?, doncs bé, Kangeiko es un entrenament que es fà a Japó en les universitats i te una durada d'un mes aproximadament. Es tracta d'educar la voluntat i enfortir l'esperit per mitjà del entrenament en condicions adverses. Es per aixó que es realitzen els dies i hores que es suposa que fa mes fred.

Es per suposat que els judoques s'entrenen al Kangeiko però per a molts aquest entrenament es un reencontre amb el Judo, el club, els professors i amb els amics de tota la vida.

Evidentment nosaltres només hem fet una sessió d'entrenament de dues hores de durada , de 10.00 del matí a 12.00 del migdia , però entre l'escalfament , els circuits físics , i la part tècnica , hem treballat molt  , hem suat (per fer baixar els torrons) i  ens ho hem passat molt bé .

1 comentari:

myhuonglequyen ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.