31/12/12

Kangeiko 2012

El dissabte 29 vam celebrar la darrera sessió d'entrenament d'aquest any 2012 , i com que hi ha diversos clubs de Judo que celebrem el seu tradicional Kangeiko per aquestes dates , nosaltres hem pensat realitzar-lo per primera vegada !!!!

Us estareu preguntant que es això del Kangeiko?, doncs bé, Kangeiko es un entrenament que es fà a Japó en les universitats i te una durada d'un mes aproximadament. Es tracta d'educar la voluntat i enfortir l'esperit per mitjà del entrenament en condicions adverses. Es per aixó que es realitzen els dies i hores que es suposa que fa mes fred.

Es per suposat que els judoques s'entrenen al Kangeiko però per a molts aquest entrenament es un reencontre amb el Judo, el club, els professors i amb els amics de tota la vida.

Evidentment nosaltres només hem fet una sessió d'entrenament de dues hores de durada , de 10.00 del matí a 12.00 del migdia , però entre l'escalfament , els circuits físics , i la part tècnica , hem treballat molt  , hem suat (per fer baixar els torrons) i  ens ho hem passat molt bé .