10/2/13

Cap de setmana de Competició
Aquest cap de setmana hem participat a 4 Campionats de diverses categories d'edat i diferents nivells tècnics. Així doncs , el dissabte al matí , la Fàtima Ribot Sitjà ha lluitat en el Grand Slam Villa de Paris , en aquest Campionat Internacional hi participen els millors Judoques mundials , la Fàtima no ha pogut passar la primera ronda , però sens dubte ha sigut una gran experiència.

També el dissabte al matí , però a Tenerife , la Laia Ribera Vergés ha participat a la Copa Espanya Cadet , i tot i perdre el primer combat , ha fet una bona repesca guanyant la resta de combats i aconseguint pujar al podi en 3ª posició.

Seguint a Tenerife , concretament a la població de La Granadilla , durant el dissabte per la tarda s'ha celebrat la Copa Espanya Infantil , i la Telma González Masdevall ha quedat Campiona després de guanyar tots els combats amb molta autoritat .

i finalment , ja el diumenge al matí , a Lloret de Mar , la Júlia Ribera Vergés  ha quedat Campiona al Campionat Amistós JudoMat ,

MOLTES FELICITATS PER LES NOSTRES GUERRERES !!!!