21/4/13

Bons resultats dels Judokes empordanesos al Campionat de Catalunya Infantil i Cadet

Aquest dissabte 20 s'ha celebrat al Pavelló Municipal de Santa Susanna el Campionat de Catalunya i els nostres judokes han aconseguit uns bons resultats .
Al matí van lluitar els infantils , les nostres representants van ser la Telma González (Gimnàs SAVAS)que va quedar Campiona a -57 Kg guanyant tots els combats per IPPON  i la Carla González (Vilafant) que va aconseguir la 3ª posició en -48Kg.
Per la tarda van lluitar els cadets , que es van trobar amb la situació insòlita d'un petit incendi en els vestidors del pavelló que va fer aturar la competició durant més de mitja hora , quan van poder tornar al tatami van lluitar molt bé , així doncs l'Álex Téllez va quedar 3er en -90 Kg. , la Laia Ribera també 3ª en -57 Kg. i en Miquel Osuna no va poder superar la eliminatoria en -66 Kg.