15/6/14

Competició de Pas de Grau

Aquest passat dissabte vam anar a les instal·lacions de Les Llars Mundet de Barcelona per disputar la competició de Pas de Grau , a on els participants volem guanyar combats per aconseguir punts per poder-se presentar als examens de canvi de cinturó Negre (1º Dan , 2º Dan , 3º Dan i 4º Dan).

Els Judoques empordanesos dirigits per Miquel Riera van lluitar a un bon nivell , així doncs , aquest van ser els resultats :
- Marc Esquadra : Va guanyar els 4 combats que va disputar , el primer per Yuko (5 punts) , el segón per Ippon (10 punts) , el tercer per Waza-ari (7 punts) i el quart per Ippon (10 punts) , aconseguint l'objectiu de poder-se presentar al examen de 1º Dan
- Marc Pujol : Va guanyar 2 combats amb un Yuko i un Ippon respectivament (aconseguint 15 punts) , va empatar un combat i en va perdre dos . Va sortir molt content per les bones sensacions i la satisfacció d'haver lluitat bé , però pensant que el combat empatat es podia haver guanyat .
- Xavi Vila :  Va perdre els quatre combats , tot i que en dos va haver-hi estones que dominava i donava la sensació que podia guanyar . Se li ha notat la manca d'entrenament d'aquestes darreres setmanes en les que ha estat preparant la Selectivitat (que per cert , cal dir que li ha anat molt bé).

Finalment , cal dir que també va venir la Telma González , que malgrat no tenia que competir , va realitzar la darrera pràctica que li mancava per tal de obtenir el títol de Oficial d'Organització Esportiva que realitza la Federació Catalana de Judo.


Cap comentari: