23/9/14

Èxit de la Trobada a 3 Bandes


Una cinquantena de Judoques hem celebrat la Trobada a 3 Bandes al Poliesportiu Municipal de Figueres , aquest passat dissabte 20 de Setembre.
A més dels judoques de l'AJ Alt Empordà , han vingut també el GEiEG , el Judo Palamós , el Judo Yamashita de Cornellà , el Judo Pineda , Santa Coloma de Farnés , i el Judo Montserrat (Barcelona).
Aquesta activitat , de 2 hores de durada , ha consistit amb unes sessions d'entrenament a on el grup de competidors l'ha dirigit en Pedro Carpintero (a més de gran Judoka , gran amic que sempre ens ha ajudat amb les diverses activitats que organitzem) , el grup de noies l'ha portat la Fàtima Ribot (Gran Judoka Empordanesa i Campiona d'Espanya en les categories Infantil , Cadet , Júnior , Sub-23 , Universitari i Sènior) , i el grup de professors anava a càrrec de Miquel Riera (director Tècnic de l'AJ Alt Empordà i professor del gimnàs SAVAS juntament amb en Lluís Gratacós).
Degut a la bona rebuda per part dels participants , ja s'estan preparant unes properes jornades similars arreu de les comarques gironines .