8/2/15

4 PODIS AL 2º RÀNKING DE CATALUNYA INFANTIL I CADET

Aquest dissabte 7 de Febrer hem anat al pavelló Olímpic de Barcelona a on hem participat al 2º Rànking de Catalunya per les categories Cadet i Infantil . Els nostres Judokes ha fet uns molt bons combats demostrant un gran nivell tècnic , i aquesta vegada si que s'han vist els resultats , doncs gairebé tots han aconseguit pujar al podi .

Durant el matí han lluitat els Cadets , i la Telma González ha quedat Campiona en - 63 Kg guanyant tots els combats amb molta autoritat (3 Ippon i 1 Waza-ari) , i la Carla González ha quedat 3ª en -44 Kg  després de dos bons combats que l'han portat a les semifinals a on ha perdut contra la guanyadora de la seva categoria.  Per la tarda ha sigut el torn dels infantils , en Victor Téllez ha aconseguit la 3ª posició en - 55 Kg. guanyant els dos primers combats i després de perdre la semifinal  ha disputat una repesca molt igualada que finalment ha guanyat . La Jordina no ha tingut sort en el primer combat , però tot seguit ha fet una gran repesca i ha guanyat tots els combats aconseguint la 3ª posició en - 57 Kg . I finalment la Júlia Darnés en -48 Kg ha començat bé , i semblava que guanyaria el primer combat , però l'ha acabat perdent en els darrers segons i ha quedat eliminada .

Aprofitem aquestes ratlles per agrair el suport tècnic i logístic que hem rebut per part de tots els acompanyants