23/1/16

SuperCopa de España Cadete "Ama Guadalupekoa - Hondarribia"

Aquest dissabte 23 de Gener s'ha disputat al Frontó Jostaldi la XXIV edició del Campionat Internacional AMA GUADALUPEKOA  , Supercopa d'Espanya de la categoria cadet.

L'Associació de Judo de l'Alt Empordà hem estat representats per la Telma Gonzalez , que dirigida per en Xavi Juanola , ha fet un gran campionat , aconseguint pujar al podi en tercera posició.

El Campionat ha rebut una gran quantitat de participants (un total de 436 Judoques) , i això ha provocat endarreriments en l'horari previst , així la Telma havia de començar a lluitar cap a les 13.00 h.  i en realitat no ha començat fins a quarts de 5 de la tarda . El SORTEIG ens era favorable , doncs hem passat directament a quarts de final ja que som cap de sèrie (gracies als bons resultats aconseguits a Vigo , Burgos i Avilés) . La Telma ha guanyat a quarts de final a la representant de Navarra , a Semifinals hem perdut amb la de Madrid , i finalment hem guanyat la repesca contra la representant Canària .

Amb aquest resultat , la Telma s'ha classificat entre les tres millors del Rànking espanyol , i això li permet participar a la Supercopa d'Europa de Fuengirola (en representació de la selecció espanyola) .