21/2/16

Campionat Comarcal

Aquest dissabte 20 de Febrer , hem celebrat al Poliesportiu Municipal de Figueres el Campionat Comarcal de Judo per les categories Infantil Aleví i Benjamí .
Aquesta activitat que hem organitzat l'Associació de Judo de l'Alt Empordà amb el soport de l'Ajuntament de Figueres i el Consell Esportiu de l'Alt Empordà , a comptat amb l'assistència d'uns 150 judoques del gimnàs SAVAS , Judo Vilafant , Judo Nakama , i de diverses escoles empordaneses (La Salle , Pallach , Dalí , Amistat , Les Mèlies , Sant Pere).

Hem començat amb els Infantils i els alevins que després d'un bon escalfament dirigit per en Marc Escuadra i l'Àlex Téllez , els hem distribuit pels diversos tatamis a on han començat al Campionat . Tot seguit ha sigut el torn dels Benjamins , que han seguit el mateix esquema de treball . I Finalment hem realitzat una classe lúdica , dirigida per en Lluís Gratacós , en Manel Català i l'Hugo Robles , destinada als pre-benjamins , i al mateix temps hem celebrat un intercanvi amb el GEiEG i el Judo Yamashita de Cornellà que l'han dirigit en Pedro Carpintero , en Josep Domenech , i en Miquel Riera .