1/5/16

Memorial Manel Albalate / Trofeu Ciutat de Figueres

Aquest dissabte 30 d'abril hem celebrat al Poliesportiu Municipal de Figueres la tradicional trobada de Judo Memorial Manel Albalate /Trofeu Ciutat de Figueres . Aquesta edició hem preparat una activitat destinada íntegrament als judoques de l'AJAE , doncs tenim el calendari molt ocupat i per aquestes dates es realitzen moltes activitats.


Hem començat la matinal amb un Campionat Open , a on després de dues lliguetes prèvies i una eliminatòria directe , s'ha proclamat Campió en Gerard Garrote
Tot seguit ha sigut el torn dels Infantils i els alevins , que després d'un bon escalfament dirigit per en Xavi Juanola , els hem agrupat en lligues de 4 competidors , i tots han pogut disputar tres combats . A continuació hem fet l'entrega de medalles amb la presencia de l'alcaldessa de la ciutat , la Marta Felip , el regidor d'esports , en César Barrenechea , i La Maria Perpinya (representant del Voluntairat de Figueres).

El mateix esquema hem seguit per la categoria Benjamí .

Per finalitzar hem realitzat una sessió d'entrenament lúdic destinada a totes les categories. Els més jovenets (els prebenjamins) han seguit les indicacions de Lluís Gratacós , Manel Català i de Miquel Albabate , mentre que el grup de mitjans i grans els ha dirigit en Miquel Riera.

Aproximadament uns 150 judoques de diversos Centres (Gimnàs Savas , Escola Sant Pau , Pallach , La Salle , Amistat , Dalí , Anglada , Cor de Maria , Judo Vilafant , Judo Albahnos Agullana , Sant Pere ; Nakama Vilafant , i Gimcol Olot) .