25/9/16

Trobada a 3 Bandes

Aquest dissabte , al poliesportiu Municipal de Figueres , hem celebrat una nova edició de "La Trobada a 3 Bandes" .
Aquest any en les 3 zones de treball ens hem repartit diverses categories d'edat , així doncs en el tatami 1 en Xavi Juanola (AJAE-SAVAS) ha dirigit un entrenament físic pels Cadets fins a Sènior , en el que han pogut gaudir de diversos circuits físics , treball tècnic i randori (peu i terra) . En el tatami 2 en Josep Domènec (Judo Yamashita de Cornellà) ha dirigit els alevins i infantils en una classe lúdica plena de Jocs de lluita i una part de tècnica . En el tatami 3 els professors i veterans hem intercanviat Jocs amb accessoris , Jocs per conjuntar la classe , Jocs de lluita i Jocs de tècnica específica . Finalment hem ajuntat els 3 Grups per realitzar randoris drets i uns estiraments finals dirigits per en Marc Escuadra . Tot plegat dues hores d'entrenament


Aquesta edició hem comptat amb la presència de judoques del GEiEG , del Judo Ippon Farnés , del Judo Yamashita de Cornellà , i del Club Jita Kyoei de Calonge , a més dels nostres de l'Associació de Judo de l'Alt Empordà .

Des d'aquestes ratlles volem agrair a tots i totes que ens heu ajudat en l'organització i desenvolupament de l'activitat .