22/9/18

TROBADA A 3 BANDES

Aquest dissabte 22 de Setembre , l'Associació de Judo de l'Alt Empordà hem tornat a organitzar al Poliesportiu Municipal de Figueres , la Tradicional Trobada a 3 Bandes , com cada any hem realitzat tres zones de treball , a on gairebé una cinquantena de judoques hem pogut entrenar durant més de dues hores .
En cada zona de treball s'ha preparat un treball adequat al grup d'alumnes que hi havia destinat , així doncs en el Grup de Competició (categoríes Cadet / Júnior / Sènior) la Fàtima Ribot ha començat amb un bon escalfament amb desplaçaments i circuits , a més de treball tècnic en  desplaçaments i de Kumikata acabant amb Randori . En el Grup Jove (infantil / aleví) , la sessió l'ha dirigida en Dani Aguilera , que ha dividit en dos apartats l'entrenament , començant per treballar en el terra (Jocs , habilitats , treball tècnic i randori) , i després treball drets. Finalment el grup de professors i veterans l'ha dirigit en Miquel Riera , en aquest grup s'ha intentat prioritzar els objectius individuals dels participants tot donant unes pautes a seguir depenent del treball a fer.
 Des de l'àrea tècnica de l'AJ Alt Empordà considerem com a molt bona la Trobada d'aquest any , i alguns participants han demanat poder realitzar trobades similars més sovint.