11/11/18

En Roc Tonietti Sots-campió de Catalunya Infantil

Aquest dissabte hem anat a Les Llars Mundet de Barcelona a participar a la Copa Catalunya en les categoríes Infantil i Cadet , i tot i haver fet uns bons combats aconseguint guanyar-ne fins a 12 , només en Roc Tonietti ha aconseguit pujar al podi , degut al gran nombre de participants a cada categoria de pes.

Així doncs al matí , durant el torn dels cadets , a començat lluitant l'Ada Batlle a -70 Kg , a on ha aconseguit la cinquena posició despres de guanyar 2 combats i perdre l'acces a la final i la repesca en una eliminatória de 15 participants. Tot seguit en Víctor Téllez ha lluitat a -66 Kg en un grup de 60 competidors , ha guanyat clarament els 2 primers combats però perd el següent i es queda sensa repesca . En la categoria -63 femenina (25 competidores) teniem la Júlia Darnés i la Martina Buxeda , totes dues han guanyat 2 combats i han perdut 2 combats , quedant la Júlia novena i la Martina setena (degut al resultat del combat que han disputat entre elles dues). A la tarda ha anat molt millor , i en un grup de 25 competidors (categoria Infantil masculí -55 Kg) en Roc Tonietti ha guanyat 4 combats amb molta autoritat i ha perdut la final , aconseguint el Sots-Campionat de Catalunya.

Des d'aquí felicitem a tots els nostres competidors així com els tècnics (Xavi Juanola , Dani Aguilera i Miquel Riera) que els han acompanyat .