15/11/07

CONCURS DE DIBUIX

La Comissió "10 anys de l'AJAE" ha preparat un concurs de dibuix , obert a tothom que vulgui participar , per poder elegir la Mascota de l'AJAE . Aquí us passo les Bases del concurs , espero que us animeu i participeu tots .

BASES :
- Tots els dibuixos presentats han de ser inèdits i hauran de tenir algun element que els relacioni directament amb el món del Judo.
- S’han de realitzar sobre paper amb una mida màxima de DIN A4 . La tècnica utilitzada queda a l’elecció de cadascun dels participants.
- S’estableixen 3 categories de concurs :
Categoria A : Fins a 8 anys
Categoria B : Dels 9 als 13 anys
Categoria C : Dels 14 en endavant (sense límit d’edat)
Les edats es consideraran en data del dia 16 de Desembre de 2007
- Es lliuraran 3 premis per cadascuna de les 3 categories de concurs. Els premis consistiran en material relacionat amb el món del Judo.
- En la part posterior del dibuix s’ha d’indicar el nom i la data de naixement de l’autor.
- Un participant pot presentar tants dibuixos com vulgui , entenen però que només podrà optar a un únic premi pel que el jurat consideri millor dels dibuixos presentats.
- La presentació dels dibuixos es farà en els gimnasos Savas i Gim Body de Figueres , i en el Judo Vilafant . La data màxima serà el dimarts 4 de desembre.
- Es constituirà un jurat format per persones del món de la cultura , l’ensenyament i l’esport , que estiguin vinculades a la comarca de l’Alt Empordà.
- El Jurat serà l’encarregat de valorar els dibuixos presentats i seleccionar els premiats , poden declarar deserts els premis que consideri oportuns.
- La lectura del veredicte del jurat es realitzarà el diumenge 16 de desembre , durant la Jornada d’arts marcials en benefici de “La Marató de TV-3” que organitza l’Associació de Judo de l’Alt Empordà

COMISSIÓ 10 ANYS DE L’AJAE

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno en Miki em va dir que passés per aqui , i jo com sempre, li e fet cas!
me le mirat i està be el blog!
ja anire passant!
petons

Carla Ferrandez

Miquel Riera ha dit...

Gracies Carla , ja saps que sempre ets benvinguda. Estudia força i fins la propera

Anònim ha dit...

ESTÁ BE EL CONCURSET, HI PENSEREM.

Miquel Riera ha dit...

Hola Kelo !!!! , seria tot un detall que un artista com tu es presentes en aquest concurs , ja saps que sempre he admirat molt els teus dibuixos.