16/12/07

L'AJAE RECULL 2000€ EN BENEFICI DE "LA MARATÓ DE TV-3"

Aquest diumenge hem celebrat la 8ª edició del Festival d'arts marcials en benefici de La Marató de TV-3 , i gracies a la col·laboració de tots els assistents , hem aconseguit arribar a la xifra de 2000 € .
La jornada ha consistit en una matinal , a on tots els participants han pogut practicar diferents estils de lluita (Judo, Taekwondo, Aikido, Kobudo, Kick-Boxing, Mugendo, Nambudo, Tai-chi, Kung-fu, Jiu-jitsu).
Des de aquestes ratlles , volem donar les gracies a tots els professors :
(Miquel Albalate , Manel Català , Lluís Gratacòs , Miquel Riera , Marc Dailos , Pep Esteban , Javi Salas , Francesc Foraster , Emili Aspar , Jean Luc , Isidoro Morante , Josep Cruz , Iban Galindo , i Josep Sivilla ) i també a tots els Centres (Judo Albahnos , Judo Vilafant , Savas , Gim Body , Judo Nova Unió , Karate Ashyura , Ki-hop , Tae-Sport , Mugendo , Gimcol , Centre Budista Mandala , Ceip Mª Angels Anglada , Ceip Salvador Dalí , Ceip La Salle) que ens han ajudat a aconseguir aquest èxit de participació i a que tots els assistents hagin pogut gaudir d'una jornada solidaria .

3 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLT BE NOIS, VA SER UNA JORNADA MOLT AGRADABLE I SOLIDARIA, BONA FEINA.

Anònim ha dit...

i a més duieu unes samarretes molt i molt xaxipirulis, em van agradar moltíssim. Segur que qui les va fer era un tiu que està super bo.

teniu el seu telèfon?

Miquel Riera ha dit...

Hola "Luisita" !!!! , si te fa ilusió ,et puc dir que com els darrers anys la samarreta la va dissenyar en Lluís Serra , i tot i que aqui no tinc el seu telefon , crec que el divendres vindrà a l'entrenament comarcal que farem a n'el Gim Body a les 8 del vespre.
T'hi esperem !!!!