8/3/08

FATIMA RIBOT CAMPIONA D'ESPANYA SUB-20

Aquest dissabte , la Fatima ha donat una altre alegria al Judo Altempordanès , ja que en el Polisportiu de Pinto (Madrid) ha disputat i guanyat el Campionat d'Espanya en la categoria Sub-20.
Per aconseguir aquest nou titol , la Fatima ha guanyat en el primer combat a la Campiona de Castilla Leon (Nuria de los Mozos) per Ippon , el combat de quarts de final la guanyat també d'Ippon a la canaria Tania Falcon , ja en semifinals ha marcat un Waza-ari a la Navarresa Idoia Iglesias i ha aguantat el combat fins acabar el temps i a la Final s'ha trobat a la Catalana Marta Pujol , guanyan-la per un Waza-ari i un Ippon.
En aquest moment la Fatima es la primera classificada del Ranking nacional Sub -20 , i això li pot obrir les portes a la participació al Campionat d'Europa.

9 comentaris:

alicia ha dit...

MOLTES FELICITATS!!! TOT EL TREBALL I L'ESFORÇ HAN SIGUT RECOMPENSATS, PERÒ AIXÒ NOMES ÉS UN PAS CAP ALS GRAN OBJECTIUS, TU POTS ARRIBAR, CONTINUA TREBALLANT AIXI. ENHORABONA!!!!!!!!!

Miquel Riera ha dit...

Gracies Alicia , ens agrada molt el comentari , sobre tot quan ve d'una CAMPIONA com tu.

petit ha dit...

Com sempre, em trec el barret. Una autèntica promesa forjada a l'AJAE que d'aquí a molt poc ja serà una realitat. Chapeau!

Anònim ha dit...

felicitats a la campiona, i felicitats a tots els de l´ajae que feu possible fets com aquest.


felicitats Fàtima!

Marc Contijoch ha dit...

Moltes felicitats Fàtima i a tots els de l'AJAE també!

judonovaunio@hotmail.com ha dit...

que mes es pot dir? Moltes felicitats per TOTS els que han fet aquest resultat possible, en primer lloc a la Fàtima per la seva feina i després tots els seus ukes i entrenador.

MARC DAILOS

Anònim ha dit...

Felicitaats Fàtimaaaaaaaaaaaa!
es que ets un crack!
un petonasss i a veure quena ens veiem ehh

muaaaaaaaaaaaa


Carla

Miquel Riera ha dit...

Moltes gracies a tots pel vostre soport , i gracies per pensar amb tot l'equip que durant anys hem aportat el nostre granet de sorra per ajudar a aconseguir resultats com aquest.
Des de l'area tècnica de l'AJ Alt Empordà volem agrair també als entrenadors de la Selecció Catalana per l'ajuda tècnica que ens ofereixen.

Susy ha dit...

Muchas felicidades a Fátima y a su sensee, por que este triunfo es una labor conjunta de ambos, bueno ella se lo jugo todo en el tatami, pero seguro que las enseñanzas de su sensee son las que hicieron que estuviera en lo alto del podium. Muchas felicidades de nuevo y hasta otra. Besitos desde Tenerife
¡ah! como que le gano a la canaria, que no se le vuelva a ocurrir eso jajajaja, es broma que de caña, que demuestre que las mujeres podemos.