31/5/08

JUDO PLATJA


Pel proper dijous dia 12 de Juny tenim preparada una de les activitats més DIVERTIDES de tota la temporada , així doncs a les 6 de la tarda , a la platja d'Empuriabrava (davant de la discoteca Passarella) , realitzarem el ja tradicional "JUDO PLATJA" .

Recordem a tots els que voleu participar que cal portar :

Judogui (el kimono més vell que tingueu) , banyador , tovallola , bossa de plàstic (per posar el judogui moll , quan acabi la trobada) , i sobretot moltes ganes de passar-ho bé.

L'activitat constarà de dues parts , la principal la realitzarem sobre la sorra i constarà d'un escalfament , Ukemis , un jocs d'iniciació a la lluita , un treball tècnic , i uns desplaçaments. La segona part serà amb aigua als genolls i es treballaran Uchikomi i Nage-komi.

Tots els interessats a participar-hi cal que es posin en contacte amb els encarregats de l'Àrea Tècnica de l'Associació de Judo de l'Alt Empordà.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

els que fem judo tambe ho hem de confirmar i posan-se en contacte??

Miquel Riera ha dit...

Hola Lydia , el teu "PROFE" ja m'ha dit que vindries (jajaja) , pero de totes maneres gracies pel teu comentari , vinga fins la propera.

emma ha dit...

jo hi he anat varios anys i es molt divertit, però la part més cansada es la de correr per la platja.

En definitiva, us ho recomano!

petit ha dit...

HE CREAT EL WIDGET DEL BLOG DE L'AJAE. ÉS UNA FINESTRA ON ES RESUMEIX TOTA LA INFORMACIÓ QUE HI APAREIX A LA PORTADA, ACOMPANYADA PER LES IMATGES.

EL PODEU VEURE A:

http://ivi-ashi.blogspot.com/

SI VOLEU, FINS I TOT, EL PODEU DESCARREGAR I PENJAR-LO AL VOSTRE BLOG.

Aida ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Aida ha dit...

Hola!
M'alegro que seguiu fent el judo platja, és una activitat mol xula.

Miquel! El blog ta molt bé, pro el que no recordo és el teu correu...sé que era algo en japonès... :-P kina memòria...
1 peto i fins aviat!
Aida

Miquel Riera ha dit...

Hola Petit , he vist el WIDGET que has penjat en el teu Blog . Gracies esta molt bé , i des de aquestes ratlles encoratjo a tots els judoques que visiteu : http://ivi-ashi.blogspot.com/ , i feu algun comentari de soport.

Irune Ariño ha dit...

Hoola Miki,
jo segurament aniré!
Suposo que haurem de dur el cinturó blanc com altres anys, no??
Un peto i fins dijous.

Miquel Riera ha dit...

Hola Irune !!!! , espero veure't en la trobada del Judo Platja !!!! , ja saps que es molt divertit , per cert aixó del cinturó considero que es cosa opcional , ja que es recomana el cinturó blanc per evitar que quan poseu el Judogui (brut de sorra i aigua de mar)dins la rentadora , poseu també el cinturó de colors i tenyiu el quimono. Peró jo personalment , dic als alumnes que portin el seu cinturó i el rentin per separat , crec que no es tant dificil !!!! , vinga "wapa" ens veiem el dijous

Irune Ariño ha dit...

Hola,
sento no haver pogut anar, perquè m'hagués agradat, però es que tenia angines i no em trobava gaire bé.
Una abraçada, Irune.