30/11/08

RANKING JUNIOR

Aquest dissabte hem anat a Barcelona a disputar el Ranking català de la categoria Júnior , i malgrat que no vam aconseguir quedar entre les primeres posicions , els nostres representants van donar la cara i van lluitar a un nivell molt alt . Així doncs :
- En la categoria de -60 Kg. en Fabian Solá va passar les dues primeres eliminatòries i va perdre en el següent combat , en la repesca va guanyar un combat i va perdre un altre.
- En la categoria de -73 Kg. l'Alexis González va perdre en front del Campió d'Espanya , i en la repesca va guanyar el primer combat però es va lesionar i no va poder seguir. L'Adan Rodríguez (tot i ser Cadet) va guanyar el primer combat i va perdre els dos següents , i per ultim l'Hugo Rodríguez va guanyar els dos primers combats i va perdre els dos següents.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Mikii rei! digama quins dies fas classe a grans (al savas o vilafant) que aquesta setmana potser baixo a Figueres entre setmana i et fare una visita!
un petoooo guapoo

carla!

Miquel Riera ha dit...

Hola Carla , suposo que això de "rei" deu ser la "salutació en japonés"(jajaja) , al Savas he fet classe avui dilluns , i a Vilafant hi aniré el dimarts i el divendres.
Vinga , ens veiem !!!!