10/5/09

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET

Aquets dissabte dia 9 , vam participar al Campionat de Catalunya de la categoria Cadet , que es va disputar en el Poliesportiu de Can Xaubet de Pineda de Mar.

Els nostres representants van lluitar molt bé , i tot i no pujar a Podium , podem dir que estem contents amb la seva actuació . Així doncs , en la categoria -55 Kg l'Isaac Brandao va aconseguir la 5º posició despres de guanyar el primer combat , perdre el segón i entrant en la repesca a on va guanyar els dos combats següents i va perdre la final de consolació pel tercer lloc despres d'empatar i haver de decidir-se en el Punt d'or. En la categoria -60 Kg , en Maties Gardella va començar molt bé , guanyant els seus dos primers combats pero va perdre el següent i es va lesionar lleument a l'espatlla dreta i no va poder seguir lluitant . I en la categoria -73 Kg , l'Adan Rodríguez va quedar 5º , tot i que va començar amb dues victories , va perdre la semifinals per desició arbitral (hantei) , i també va perdre el darrer combat que li podia donar la tercera posició , malgrat aquest resultat , l'Adan s'ha classificat ,gracies als punts acumulats en els anteriors Rankings de Catalunya , per la Fase Final del Campionat d'Espanya de Judo en la categoria Cadet , aquest campionat es celebrarà a Alacant el proper 23 de Maig.