2/5/09

FATIMA RIBOT SITJÀ PREMI INDIKETA-2009


El passat dijous 30 d'Abril , i durant la celebració del dia de la Comarca , el Consell Comarcal de l'Alt Empordà va premiar a la nostra judoka Fatima Ribot Sitjà , durant el tradicional dinar d'alcaldes de la comarca que es va realitzar a n'el restaurant de l'Escola d'Hosteleria de Vilamalla.

Com que tenim a la Fatima a Burdeus a una estada amb la Selecció Catalana , va recullir el premi el seu entrenador , i Director Tècnic de l'AJAE , Miquel Riera .

En aquest acte que va contar amb la presencia d'autoritats com la Consellera de Salut , Marina Geli , el President del Consell Comarcal , Pere Vila , i una gran representació del món polític , militar i policial de la Comarca , es van lliurar els Premi Empordà a aquelles persones o entitats altempordaneses que han destacat per la seva trajectoria i projecció. Així doncs , en aquesta setzena edició els escollits han sigut : La Denominació d'Origen Oli de l'Empordà (premi Pastor) , el somelier Roger Viusa (premi Sirena) , el Tècnic Jardiner Emili Gispert (premi Tramuntana) , i la Judoka Fatima Ribot (premi Indiketa) .

Durant l'entrega del premi es va remarcar la gran tasca de promoció del Judo que esta realitzant l'Associació de Judo de l'Alt Empordà (AJAE).

1 comentari:

Irune Ariño ha dit...

Això és impresionant! Moltíssimes felicitats de tot cor! Però es que realment FÀTIMA, et mereixes això i més.

Salut