6/9/09

COMENÇA LA TEMPORADA 2009 /2010


Tot i que alguns hem continuat fen Judo durant l'estiu i només hem parat 1 o 2 setmanes , la majoria de judoques alt empordanesos heu aprofitat aquest dos mesos per fer vacances i desconectar totalment dels gimnasos i dels tatamis . Doncs bé , ja es hora que ens comencem a posar les piles , que ja estem al Setembre i comença una nova temporada plena d'activitats .

Des de l'Àrea Tècnica de l'AJAE us hem preparat un bon calendari ple de Trobades , entrenaments Comarcals , i Rànkings , que esperem que us agradi a tots , i que intentarem compaginar amb les activitats que organitza la Federació Catalana de Judo .

Ara doncs , es el moment de tornar a preparar la bossa amb el Judogui , i anar al gimnàs a retrobar els companys i companyes , i a entrenar fort per tal d'estar a l'alçada de les nostres exigències i aconseguir els objectius que cadascú s'ha fixat. No us oblideu que al començar la Temporada cal renovar la Llicencia Federativa , es important , cal que ho parleu amb el vostre professor.

5 comentaris:

Marc Escuadra ha dit...

Holaa!

aquest estiu he estat entrenant al gimnàs, i he practicat diferents esports, crec que he millorat la resistència! espero que ens veiem aviat en algun d'aquests entrenos de l'AJAE.

Marc

Miquel Riera ha dit...

Hola Marc !!!! , m'alegro que hagis aprofitat el temps aquest estiu .
Ara ja hem de tornar a agafar el Judogui i pensar en aquesta nova Temporada , que les activitats ja començan a finals d'aquest Setembre , i cada mes tenim com a mínin un parell d'entrenaments (contant els Federatius)i fins hi tot ja hem preparat 2 estades i un Ranking a nivell de la Comarca .
Ja t'aniré informant de les dates , encara que en Manel té el calendari que li vaig passar.
Vinga , fins aviat

Anònim ha dit...

eiiiiiiii
miquel..wnowno...de momen els examens no estan anan malament!!!ajajaja!!e aprovat anatomia, expresio corporal, hoquei, i futbol...basquet no ho sabre fins els 17 po ja et mantindre informat!!!
buf...no estic entranan...kines ganes k en tinc de vitat...espero k les vacanses agin anat supers!!!!

ei bones marc!!!un petonet!!1

fatimaaaaaaaa

Miquel Riera ha dit...

Hola Tima !!!! , m'alegro que els examens et vagin bé , pel tema d'entrenar no et preocupis , ara tens que fer una altre feina (aprovar , aprovar , i aprovar), després ja deixerem que ens peguis algun dia quan et deixes caure per l'Empordà.
Vinga , molts petons i fins aviat !!!!

Irune ha dit...

Ei!! Ja torno a ser aquí, si la veritat es que jo també tinc moltes ganes de tornar als entrenaments. Aixi que ens veiem dijous!! Espero que hagin anat bé les vacances miki, i a tu els examens fatima, jaja!!

Molts petons a tots!