22/1/10

Campionat d'Espanya Absolut

Aquest dissabte 23 de Gener , es disputarà el Campionat d'Espanya de Judo en la Categoria Sènior . en el pavelló Europa de la ciutat madrilenya de Leganés. Si voleu informació del funcionament del campionat podeu visitar el Link : http://www.judolive.es/web/2010/nacionales/abs10/programa.pdf

En aquest campionat hi seran presents dos representants empordanesos , formats a l'AJAE , i que actualment estan estudiant fora de Catalunya , així doncs en la categoria masculina -100 kg hi participarà l'Hugo Robles Montoro que s'ha classificat per Extremadura , i actualment esta estudiant i entrenant en el CAR de Madrid (si voleu veure el sorteig masculí visiteu : http://www.arajudo.com/SORTM.html ). I en la categoria femenina -57 kg la representant és la Fatima Ribot Sitjà que esta estudiant INEF a Alacant i entrenant en el Club de Judo Miriam Blasco (si voleu veure el sorteig femení visiteu : http://www.arajudo.com/SORTF.html ).

Recordeu que des de el Blog de hajimejudo podeu seguir el Campionat ( http://hajimejudoonline.blogspot.com/search?updated-max=2010-01-15T09%3A34%3A00-08%3A00&max-results=1 ) .

Molta sort als nostres companys !!!!