23/1/10

RESULTATS CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT

En el Campionat d'Espanya de Judo en la categoria Sènior que s'ha disputat aquest dissabte al matí al pavelló Europa de Leganés (Madrid) , els nostres representants han fet un bon paper , tot demostrant el seu alt nivell , així doncs la Fàtima Ribot ha quedat 5ª desprès de guanyar els 2 primers combats i perdre en semifinals contra la guanyadora d'aquest any (Conchi Bellorin) i en la final de la repesca amb la guanyadora de l'any passat. Per la seva part l'Hugo Robles ha quedat 7º tot guanyant el primer combat i perden el següent amb en David Pérez (que ha arribat a la final) , i en la repesca ha perdut amb el Campió de Madrid. Podeu seguir l'evolució del campionat de la Fàtima en el Link : http://hajimejudoonline.blogspot.com/2010/01/57-femenino-fase-final-campeonato-de.html , i de l'Hugo : http://hajimejudoonline.blogspot.com/2010/01/100-masculino-fase-final-campeonato-de_15.html .

En el moment de fer aquest escrit encara no ha acabat el Campionat , i falten alguns combats per decidir els guanyadors d'algunes categories. Així doncs sabem que en la categoria masculina -81 Kg . el català Maurici Casasayas esta a la final , com també esta en aquesta situació en categoria femenina +78 Kg. l'Alicia Alonso . Molta sort a tots dos !!!!

3 comentaris:

Miquel Riera ha dit...

Són les 15´38 h. i en Maurici Casasayas acaba d'aconseguir un IPPON de O-uchi-gari.
Felicitats Mauri !!!!
Campió d'Espanya -81 Kg.

Miquel Riera ha dit...

L'Alicia Alonso també ha quedat Campiona . Felicitats !!!!
Tornant als nostres companys empordanesos , si mireu el desenvolupament del Campionat veureu que tant l'Hugo com la Fatima han perdut els dos combats contra el Campió i el tercer clasificat.

Irune ha dit...

Felicitats a tots, sou INCREIBLES!