29/11/10

La Lydia Pereira 2ª , i la Laia Ribera 3ª al Rànking Català Infantil

Aquest passat dissabte dia 27 de Novembre vam participar al Rànking de Catalunya en categoria Infantil que es va realitzar a les instalacions esportives de Les Llars Mundet de Barcelona.
Representant a la nostra Comarca hi van participar la Laia Ribera i la Lydia Pereira , demostran el seu bón nivell tècnic i lluitant entre les millors de Catalunya. En la categoria -57 Kg la Laia va aconseguir pujar al podium en la 3ª posició , i en la categoria +63 kg la Lydia va quedar 2ª.

Des d'aquestes ratlles volem felicitar-les i encoratjar-les a seguir amb aquesta línea de treball que els hi han marcat els seus entrenadors (Lluís i Miquel) , així com agrair també a tots els companys i companyes del gimnàs SAVAS que els ajudeu a progressar.




En aquesta darrera fotografia , veiem a la Laia i la Lydia al costat de la nostra bona amiga l'Alicia Alonso (Campiona d'Espanya)

5 comentaris:

Lydia ha dit...

Hola!:)
Doncs que el primer de tot, felicitar a la Laia (tot i que ja ho he fet) i, donar les gràcies a en Miquel, en Lluís i els companys que tenim al SAVAS per ajudar-nos a progressar. Sense vosaltres, sense el vostre suport i la vostra ajuda, (almenys jo) no hagués aconseguit això. També, donar-li les gràcies a l'Alícia per haver volgut fer-se aquesta foto amb nosaltres. Com diu en Miquel, un altre se la fa amb en Messi,no? Doncs nosaltres amb ella!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!
Ha seguir treballant així
que de mica en mica les
coses van arribant!!!

Ens veiem dimecres :)

Irune

Anònim ha dit...

Hola a tots i a totes;

Felicitats Lydia.
Si vaig cadar 3a no és peque si, és perquè tot derrera hi ha agut un tevall i sese en Miquel, en Lluis i tots els companys i companyes que m'acompanyen dia redera dia a les clases de judo no hauria sigut posible.
Estic molt contenta de haver anat a Barcelona, perque he aprés molt.

Adéu i fins dimecres
Laia :D

GIMNAS SAVAS ha dit...

FELICITATSSSSS, CAMPIONES!!!!!!

Anònim ha dit...

felicitats campiones....
las niñas son guerreras!!!jejejej
aprofiteu tots els companys i aquets dos entrenadors que teniu, pk com ells, sen trobem pocs...
un petonet mol gran!!!!!
tima...am ganes dentrenar am vosaltres!!!!!
timaaaaaaaaaaaaaaaa