7/11/10

L'AJAE, organitza la X edició de la Jornada d'Arts Marcials - PRO LA MARATO DE TV3

disseny gràfic : Lluís Serra Plà



Hola a tots/es, com es habitual per aquestes dates, ens possem les piles per preparar la X edició de la Jornada d'Arts Marcials, que organitzem cada any , conjuntament amb clubs de diferents Arts Marcials de la comarca i d'arreu, ja que donada la finalitat de la Jornada, COL·LABORAR AMB LA MARATO DE TV3, tothom es benvingut. Com cada any es podrà col·laborar de dues maneres:

a).- Una es la participació activa , des dels més petits de 4 a 5 anys fins els mes grans de 90 anys, poden participar cadascun segons el seu nivell , estat físic o ganes de passar-ho bé a qualsevol de les activitats que es realitzaran de forma rotatoria. En aquest cas tant professors , alumnes, amics, familiars, curiosos, o sia, tothom que volgui participar, hagi practicat o no arts marcials, l'inscripció es de 10,00€ per persona. (a tots se'ls entregarà una samarreta commemorativa)

b).-L'altre es la participació com a públic, i no menys activa, ja que sobretot els pares/mares dels mes petits, si no els porteu , no poden participar i podeu creure que val la pena. En aquest cas la col·laboració es voluntaria (hi haurà diferents llocs on fer el donatiu) peró si alguna persona del públic vol , pot anar al punt d'inscripció i quedar-se una samarreta al preu de 10,00 €.

A més aquest any estem preparant una festa molt especial, amb diferents activitats i tallers per a totes les edats, que es desenvoluparan (tir amb arc el dissabte al matí) i durant tot diumenge el matí, amb la finalitat d'atraure el màxim de gent que volgui col·laborar per recaptar el màxim possible ja que aquest any, fa 10 anys que l'Associació de Judo de l'Alt Empordà- A.J.A.E. , ho organitzem.

Des de aqui agrair publicament el gran esforç i dedicació d'un bon judoka i amic que a més es un gran dissenyador gràfic, en Lluis Serra Plà, que es el que ha dissenyat tant els posters com les samarretes de cada any, i aquest any s'ha volcat plenament per preparar tant pictogrames, posters, disseny samarreta, personalització de cada art marcial, tallers, etc...
Des de aqui, moltes gracies Lluis.

Agrair també la col·laboració dels diferents Organismes Oficials i clubs, sense els que seria impossible organitzar ni aquesta ni cap altre activitat. Ajuntament de Figueres, Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Consell Esportiu de l'Alt Empordà, Diputació de Girona, Serveis d'Esports de la Generalitat de Catalunya , la Federació Catalana de Judo i D.A. i l'Associació de Voluntariat de l'Alt Empordà, així com a tots i cadascun dels clubs participants.

Us esperem, el proper dia 19 de desembre, no podeu fallar , ni a nosaltres per la feina que comporta l'organització d'un acte com aquest, ni a LA MARATO DE TV3, quins diners es destinen cada any a investigació mèdica.

Podeu veure mes informació al link: http://www.tv3.cat/marato/ .

Aquest any la recaptació va destinada a
l'investigació de lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

****************************************************

Hola a todos/as, como es habitual por estas fechas, nos ponemos las pilas para preparar la X edición de la Jornada de Artes Marciales que organizamos cada año, conjuntamente con clubs de diferentes Artes Marciales de la comarca y de todas partes, ya que dada la finalidad de la Jornada, colaborar con LA MARATÓ DE TV3, todo el mundo es bienvenido.
Como cada año se podrá colaborar de dos maneras:
a.-) Una es la participación activa, desde los más pequeños de 4 a 5 años hasta los mayores de 90 años, pueden participar, cada uno según su nivel, estado físico o ganas de pasarlo bien, en cualquiera de las actividades que se realizarán de forma rotatoria. En este caso tanto profesores, alumnos, amigos, familiares, curiosos, en resumdas cuentas, todo el mundo que quiera participar, haya practicado o no algún arte marcial, la inscripción es de 10,00 € por persona (a todos se les entregará una camiseta commemorativa).
b).- Participación como público, y no menos activa, ya que sobre todo los padres/madres de los mas pequeños, si no los traéis, no pueden participar y os aseguramos que vale la pena. En este caso la colaboración es voluntaria (habrá diferentes lugares en el Polideportivo donde hacer el donativo), pero si alguna persona del público quiere, puede ir al punto de inscripción y coger una camiseta al precio de 10,00 €.
Ademàs este año estamos preparando una fiesta muy especial, con diferentes actividades y talleres para todas las edades, que se llevarán a cabo ( tiro con arco el sábado por la mañana) y durante todo el domingo por la mañana, con la finalidad de atraer a mucha gente , para así recaudar el máximo posible ya que este año, hace 10 años que la Asociación de Judo de l'Alt Empordà-A.J.A.E., lo organizamos.
Desde aquí agradecer públicamente el gran esfuerzo y dedicación de un buen judoka y amigo , que ademàs es un gran diseñador gráfico, Lluís Serra Plà, que es quien cada año , de forma desinteresada, ha diseñado tanto los pósters como las diferentes camisetas, pero este año ha hecho un esfuerzo mayor y se ha volcado plenamente para preparar tanto pictogramas, pósters diseño camiseta, personalización de cada arte marcial, talleres, etc... Desde aquí muchisimas gracias , Lluís.
Agradecer también la colaboración de los diferentes Organismos Oficiales y clubs, sin los que seria imposible organizar ni ésta ni ninguna otra actividad. Gracias al Ajuntament de Figueres, Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Consell Esportiu de l'Alt Empordà, Diputació de Girona, Servei d'Esports de la Generalitat de Catalunya , la Federación Catalana de Judo y D.A., y la Asociació de Voluntariat de Figueres, así como a todos y cada uno de los clubs participantes.
Os esperamos el pròximo dia 19 de diciembre, no podéis fallar, ni a nosotros por el trabajo que conlleva la organización de una actividad como ésta, ni a LA MARATÓ DE TV3, dado que la suma recaudada se destina cada año a investigación médica.
Podéis ver mas información en el link: http://www.tv3.cat/marato/es/
Este año la recaudación va destinada a la :
"INVESTIGACIÓN DE LESIONES MEDULARES Y CEREBRALES ADQUIRIDAS"

6 comentaris:

Miquel Riera ha dit...

ENTRE TOTS HEM D'ACONSEGUIR QUE SIGUI UNA GRAN FESTA !!!!
Tots hi podem col·laborar i aportar idees .
No dubteu a avisar a tots els amics i familiars , com molt bé explica en Manel , tots podem participar d'una o altre manera.
Us hi esperem !!!!

Anònim ha dit...

PENSO QUE LA MARATÓ ES UN ACTE MOLT IMPORTANT QUE FA TV3 I QUE ÉS IMPORTANT PERTICIPAR. HI HE ANAT TOTS ELS ALTRES ANYS I M'HO HE PASSAT MOLT BÉ, PERQUÈ AQUEST ANY HA DE SR DIFAREN??

LAIA RIBERA

Miquel Riera ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Miquel Riera ha dit...

Hola Laia , estic content de que hagis vingut cada any i que t'ho hagis passat molt bé , aquest any seguirem amb el mateix sistema de fer classes-tallers amb professors de diversos estils de lluita , però aprofitant que celebrem el desè aniversari volem fer la Festa més grossa , em demanat tot el poliesportiu , hi volem montar uns inflables , i també estem preparant uns tallers de manualitats , a més estem parlant amb els nostres amics de Tir amb Arc per intentar ampliar les activitats , en definitiva que mantindrem el sistema que tants bons resultats ens han donat durant tots aquest anys , i l'ampliarem amb unes quantes activitats alternatives.
Fes correr la veu !!!! , aquest any també ens ho passarem molt bé.

Anònim ha dit...

Segur que és tot un éxit, o almenys entre tots mirarem que ho sigui.
Gracies per la info. Manel, crec que no ens ha quedat cap dubte.

Irune

Anònim ha dit...

uooo, jo vull venir...19 de decembre...mmm..vale...
jejejejeje
serà una gran festa, com cada any!!!
si no vinc...pensare molt en vosaltres!!!!
muaaaaa
visca l'ajae i visca la marato de tv3!!!jajajaj