15/2/14

Campionat de Catalunya Júnior

Avui dissabte hem participat al Campionat de Catalunya en la categoria Júnior , que s'ha celebrat a les instal·lacions esportives de Les Llars Mundet de Barcelona.  Els nostre representants han sigut en Xavi Vila , la Sandra Wentzinger i la Telma González , que malgrat han lluitat força bé , la sort no els ha acompanyat en aquesta ocasió.
Aixì doncs , en Xavi no ha entrat en el pes -66 Kg per 300 grams , i ha hagut de participar a la categoria -73 Kg , a on li ha tocat amb el representant d'Andorra , ha començat lluitant bé , però finalment ha acabat perden i s'ha quedat sense possibilitat de repesca.
La Sandra ha lluitat a -63 Kg , ha començat molt mentalitzada i dominant clarament el combat , però un error en el marcador electrònic ha fet parar el combat durant uns 3 minuts , quan s'ha pogut tornar ha lluitar la rival ens ha sorprès amb un atac directa i hem perdut quedant fora del campionat.
La Telma (tot i ser Cadet de primer any), a lluitat també a -63 Kg  , ha començat perden el primer combat contra la que ha quedat Campiona de Catalunya , en la repesca ha guanyat per Ippon i ha lluitat pel bronze a on ha perdut quedant cinquena del Campionat .

A seguir entrenant i ja vindran millors resultats !!!!