3/2/14

Frontignan - Tornois Amical par Equipe

Aquest passat diumenge , 2 de Febrer , s'ha celebrat a Frontignan (a prop de Montpelier) un Campionat per equips formats per diferents pesos i categories , fins un total de 8 competidors per equip.

Els equips participants han sigut : ASPTT SETE JUDO, Mireval Judo, Entente Gignac/Bédarieux, Judo Club Pollestres (PO/66), CLUB DE JUDO PINEDA DE MAR (Espagne), Judo Olympique Saleilles (PO/66), Judo Club Illiberien (PO/66), JUDO ATHLETIC POUSSANAIS J.A.P., Judo Kastriote, Ecole de Judo Mauguio, et Judo Kwai Frontignan

Per part del Club de Judo Pineda de Mar , ens van demanar si els hi  deixaríem per completar l'equip a la Telma González , evidentment vam considerar que seria una gran experiència per ella , i diumenge va pujar al tatami de Frontignan.

L'equip (format per una coalició entre el Pineda , el GEiEG i l'AJ alt Empordà) va passar la primera ronda com a primer de grup , va guanyar els quarts de final i les Semifinals , però no van poder amb l'equip amfitrió a la final . Quedant segons del Campionat.

La Telma va fer un gran Campionat guanyant tots els combats , inclòs el combat de la final .