6/12/14

Festival d'Arts Marcials LA MARATÓ de TV-3

Aquest proper diumenge 14 de desembre celebrem , al Poliesportiu Municipal de Figueres , la 14ena  edició del Festival d’Arts Marcials LA MARATÓ de TV-3 .

Aquest any  LA MARATÓ  va destinada a lluitar contra les malalties del cor , i nosaltres volem aportar el nostre granet de sorra com anem fent cada any.

 Començarem a les 9.00 h. del matí fent les inscripcions fins a les 9.30 h. , tot seguit farem un suau escalfament i  després els tallers de diversos estils de lluita . Aquest tallers de 30 minuts de durada aproximadament estaran dirigits per professors de diversos estils com el JUDO , TAEKWONDO , KARATE , NAMBUDO , JIU-JITSU JUKORYU , JU-JUTSU , AIKI-JUJUTSU , KUNG-FU , TAIXI , IAIDO/GEKKEN , KENDO , KOBUDO , KICK-BOXING , QWANKIDO , LETHWEI , NABAN ...

Hi haurà diverses zones de treball (tatami) per realitzar diversos estils a l’hora , a més també hi hauran tallers lúdics i inflables pels més jovenets . 

Tothom que vulgui col·laborar amb LA MARATO hi podrà participar , només cal fer el donatiu de 10 € al moment de fer la inscripció , rebreu una samarreta del Festival , i podreu gaudir de diverses sessions d’entrenament , no cal tenir coneixements previs de cap estil en concret , i com a indumentària podeu portar un xandall , o bé si es el cas , la vestimenta de l’estil que practiqueu . La matinal acabarà cap a les 13.00 h. amb unes petites exhibicions de fi de Festa . 


Aquesta Festa que organitza l’Associació de Judo de l’Alt Empordà , té el suport de l’Ajuntament de Figueres i del Consell Esportiu de l’Alt Empordà.