14/12/14

Festival d'Arts Marcials LA MARATÓ de TV-3

Avui , diumenge 14 de desembre , al Poliesportiu Municipal de Figueres hem celebrat el Festival d'Arts Marcials de LA MARATÓ de TV-3 . La matinal ha sigut tot un èxit , des de les 9.30 h. del matí i repartits en 4 tatamis i una zona d'armes , els  aproximadament 300 participants han pogut gaudir de diversos tallers de mitja hora de durada de diversos estils de lluita com el JUDO , KARATE , NANBUDO , TAEKWONDO , KOBUDO , KUNG-FU , TAIXÍ , QWANKIDO , JIU-JITSU JUKOSHINRYU , JU-JUTSU , AIKI-JUJUTSU , IAIDO , GEKKEN , KICK-BOXING  i  LETHWEI .
Durant el matí hem rebut la visita de Quim Ferrer (Regidor d'esports de l'Ajuntament de Figueres) , Àlex Terés (Gerent del Consell Esportiu de l'Alt Empordà) i de Fermín Parra (President de la Federació Catalana de Judo) , a més de diversos representants de les empreses col·laboradores amb el Festival , com el gimnàs SAVAS , gimnàs Gimcol , Judo Vilafant , Associació Hajime , Tadaima Dojo , Imaf , Forrellat consultors , l'Animaleria , Icon , Tamec 3 , Lido Bar , Institut Olivar Gran , Festidolç , i  Riera Daviu SCP


Hem recollit  2.925 €

Entre tots els participants i col·laboradors hem recollit 2.925 € que aniran destinades a combatre les malalties del cor .