1/3/15

150 participants al Campionat Comarcal de Judo

Aquest dissabte al matí , al Poliesportiu Municipal de Figueres , hem celebrat el Campionat Comarcal de Judo . Hem començat amb les categories Infantil i Cadet , amb un escalfament i unes eliminatòries a on hi ha hagut un bon nivell tècnic , sobretot amb els alumnes del grup de competició de l'AJAE . Després ha sigut el torn dels Alevins , que han tingut un escalfament dirigit per en Xavi Juanola i en Marc Escuadra , i tot seguit un campionat de promoció a on tots els participants han disputat 3 combats. El mateix han fet els Benjamins en l'hora següent , recordem que en aquestes categories es vol premiar la participació a les activitats més que la classificació . Així doncs , tots els participants han rebut diversos obsequis i records de la Trobada , a més de poder gaudir i aprendre fent l'esport que ens agrada. Per acabar hem realitzat dos grups d'entrenament ,  els pre-benjamins han treballat diversos Jocs d'iniciació a la lluita , mentre els Sèniors han realitzat tècniques en desplaçament i combinació peu/terra.
Han participat a la matinal 150 alumnes dels diversos Centres de Judo , com el Judo Club Vilafant , Associació Hajime ,  Judo Club Nakama Vilafant , Gimnàs SAVAS de Figueres , i les diverses escoles de la comarca a on es practica Judo (Sant Pere Pescador , La Salle , Sant Pau , Dalí , l'Amistat , Mª Angels Anglada , ...).

Des d'aquestes ratlles volem agrair a tots els que heu col·laborat en l'organització i el bon funcionament de la matinal .