1/3/15

La MELANI CHISARI 3ª classificada al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Aquest dissabte 28 de Febrer al pavelló Olímpic de la Vall d'Hebrón de Barcelona s'ha disputat la 42a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona , que aquest any ha agafat la Categoria de Supercopa d'Espanya Absoluta.

La nostra representant , la Melani Chisari , ha fet un gran campionat i ha aconseguit pujar al podí en 3ª posició , després de perdre el primer combat amb una decisió més que discutible , però fent una gran repesca a on ha guanyat tots els combats per IPPON .
La Melani ha sigut la representant Catalana més ben classificada en la categoria -63 Kg. , i ha seguit molt bé totes les instruccions donades per la nostra entrenadora Fàtima Ribot Sitjà . Cal recordar que abans de treure la llicencia Fedrativa per l'AJ Alt Empordà ,  la Melani , havia entrenat en diversos gimnasos , tot aprofitant les ensenyances dels diferents professors que ha tingut , així doncs , va començar a les ordres de Amine Benkirane al Active Dojo del Marroc , per passar al Judo Independència d'en Joan Marcual , i tot seguit va anar a Alacant seguint les ensenyances de Carlos Montero al Club Miriam Blasco i al Gimnàs Ozone , ara actualment segueix estudiant a Alacant i entrenant amb en Jose Gabriel Gómez Roca al Club Judo Chidaoba , i sempre que pot fa una escapada per venir a l'Empordà , a on entrena amb la Fàtima Ribot , en Lluís Gratacós , en Miquel Riera i tots els companys i companyes del Gimnàs SAVAS.

Cap comentari: