26/4/15

Memorial Manel Albalate / Trofeig Ciutat de FigueresAquest dissabte 25 d'Abril , tot aprofitant les Fires i Festes de la Santa Creu , hem celebrat al Poliesportiu Municipal de Figueres el tradicional Memorial Manel Albalate / Trofeig Ciutat de Figueres.


Aquesta edició hem tingut una participació de poc més de 200 judokes dels clubs de Judo de Palamós , Santa Coloma de Farnés , Yamashita de Cornellà , Nakama de Vilafant , i el GEiEG de Girona . A més de tots els centres integrants de l'A J Alt Empordà ( Gimnàs SAVAS , Vilafant , Hajime , Sant Pere Pescador , Castelló , i les escoles Sant Pau , La Salle Figueres , Amistat , Maria Àngels Anglada , i Salvador Dalí ).


La Jornada ha començat amb un Campionat amistós per equips amb participants Infantils fins a Sènior , hem fet un sorteig entre tots els assistents i han sortit un total de 8 equips (6 masculins i 2 femenins) .


En acabar els més grans , hem aprofitat per fer l'entrega d'una placa commemorativa de part de la Federació Catalana de Judo a la Mariona Sabater (fundadora del Gimnàs SAVAS) en agraïment al seu suport i difusió del Judo a la comarca de l'Alt Empordà . Des de l'A J Alt Empordà volem agrair aquest gest i la seva col·laboració a l'Ignasi Sentís (Vicepresident de la FCJ) , en Pedro Carpintero (Professor del GEiEG) i en Quim Ferrer (regidor d'esports de l'ajuntament de Figueres) .


Hem continuat amb els Alevins , que han realitzat una sessió d'escalfament i entrenament de 30 minuts , i tot seguit un Campionat en lliguetes de 4 participants . En acabat hem repartit uns obsequis per tots els participants.


El mateix sistema hem seguit amb els Benjamins , que han pogut participar a continuació dels Alevins . Aquest grup d'edat ha sigut el més nombrós , amb 80 judoques d'aquesta edat.


I finalment hem realitzat un entrenament obert a totes les edats . Després d'una salutació conjunta . hem fet dos grups de treball . Per un costat , els més jovenets han pogut gaudir de diversos jocs d'iniciació al judo dirigits per professors de diferents centres de la Comarca , i per l'altre costat , la resta de judoques hem intercanviat coneixements amb una bona sessió d'entrenament.


Des d'aquestes ratlles volem agrair a tots els que heu col·laborat a aconseguir que aquesta Jornada hagi sigut un Gran Èxit , tant de participació , com amb en compliment dels horaris , i també en aconseguir que tots hagem sortit molt contents d'aquesta Festa del Judo.


Cap comentari: