3/11/07

TUTORIAL PER PENJAR COMENTARIS

Aquí us penjo un escrit del nostre company Alberto Martínez , per que tots puguem fer comentaris en aquest "Blog".

Hola, faré un petit tutorial per qui vulgui fer comentaris en aquest blog:
1º Ves a baix on posa comentari en blau per com si fossis a comentar si surt la noticia sola es que tens que anar a publicar comentaria, tranquil que ja es veu.
2º Un vegada ja estàs en el blog a punt de comentar tens que registrar-te com diu a baix a la dreta, registrar-te!(encara que si vos el pots fer anònim).
3º Una vegada ja as omplert el formulari ja hi podràs comentar am el teu propi nom.Desprès si tornes a entrar, el nom d’usuari que tens que posar es la direcció de correu que as posat i la contrasenya i podràs tornar a comentar.
Espero que aquest tutorial os vagi bé a tots i així tots formem part d’una unió, l'AJAE.

4 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Sergi Valverde ha dit...

hej, alberto i Miquel.

Està molt bé el tutorial per poder penjar escrits.

De totes maneres, us volia plantejar un problema que podem tenir en molt poc temps i que em vé com anell al dit , després de que acabo de suprimir un comentari d´una empresa brasilera de comunicació que suposo que de forma automatitzada va posant spams en blogs on no es requereix l´autentificació.

Tal com diu L´Alberto , és essencial que la gent es doni d´alta en el blog, perquè sino en menys d´un mes pronostico que haurem de llençar el blog a les escombraries perquè ens el invadiran els spams.

Per tant us aconsello que us doneu d´alta de manera que l´administrador del blog us tingui que donar permís per poder escriure.

Si i estem dacord tots, treuria els comentaris anònims( sense necessitat de formar part del blog ) i evitariem llençar tota la feina que hem fet.

tot i això, us felicito per l´esforça que esteu fent perquè el blog funcioni.

:)

s

Sergi Valverde ha dit...

per altra banda jo també vaig escriure un manual ( en format pdf )per fer tot el procès d´alta i escriptura de comentaris. El problema el tinc en que no puc penjar-lo a la web de l´ajae perquè no tinc accés al servidor..

Estic pendent de poder entrar-hi per fer un enllaç perquè us el pogueu baixar i veure sempre que volgueu. Fins que això no sigui possible si li envieu un correu electrònic a en Miquel Riera ell us el reenviarà amb molt de gust.

s

Miquel Riera ha dit...

Gracies Sergi ,el que facis em sembla molt be , tu hi entens força més que nosaltres , per tant treu tots els comentaris que creguis que no siguin apropiats i ens puguin portar problemes al Blog.
Vinga fins la propera