6/9/09

COMENÇA LA TEMPORADA 2009 /2010


Tot i que alguns hem continuat fen Judo durant l'estiu i només hem parat 1 o 2 setmanes , la majoria de judoques alt empordanesos heu aprofitat aquest dos mesos per fer vacances i desconectar totalment dels gimnasos i dels tatamis . Doncs bé , ja es hora que ens comencem a posar les piles , que ja estem al Setembre i comença una nova temporada plena d'activitats .

Des de l'Àrea Tècnica de l'AJAE us hem preparat un bon calendari ple de Trobades , entrenaments Comarcals , i Rànkings , que esperem que us agradi a tots , i que intentarem compaginar amb les activitats que organitza la Federació Catalana de Judo .

Ara doncs , es el moment de tornar a preparar la bossa amb el Judogui , i anar al gimnàs a retrobar els companys i companyes , i a entrenar fort per tal d'estar a l'alçada de les nostres exigències i aconseguir els objectius que cadascú s'ha fixat. No us oblideu que al començar la Temporada cal renovar la Llicencia Federativa , es important , cal que ho parleu amb el vostre professor.
Publica un comentari a l'entrada