16/1/10

RANKING DE CATALUNYA CADET

Aquest dissabte 16 de Gener s'ha celebrat a les instal·lacions esportives de Les Llars Mundet de Barcelona , el Segon Ranking de Catalunya en la categoria Cadet.
Els nostres representants han disputats diversos combats intentant demostrar les seves qualitats tècniques i tàctiques davant d'uns rivals de bon nivell . Així la Irune Ariño ha començat lluitant molt bé en els primers combats , tot i que ha afluixat en el darrer , aconseguit la 3ª posició en la Categoria Femenina de -57 Kg. , i en Maties Gardella (masculí -66 Kg) ha arribat bé fins a quarts de final , perdem el pas a la Semifinal per un descuit en els darrers segons del combat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

eisssssss
irune!!!crak...esta molt be 3era!!!
felicitats nina!!!

jo aki....k akt finde tinc elcampionat d'españa senior,,,aviam k tal va!!!
mel espero am molta ilusio!!!

molts petons a tots!!!

miquel....gracies per tot!!!

tima

Miquel Riera ha dit...

Gracies Fatima , que vagi molt bé el Campionat d'Espanya absolut , dona-li records a l'Hugo Robles que també estarà per allà.
Vinga , un petò ben gran

manel ha dit...

Irune, moltes felicitats. i sobretot disfrutar i passar-ho be.

Fatima, molta sort i que vagi molt be.

Irune ha dit...

Ei! Gràcies. Bé, tot i que podia haver anat molt millor, estic contenta i satisfeta, hem aconseguit la majoria dels objectius que ens havíem marcat i ens hem convertit en una ''amenaça per la pané'' jaja. Aquella època en la que els nervis s'apoderaven de mi i em lesionava... a passat a la història.

Fàtima, espero que gaudeixis del campionat i els donis una bona repasada.