23/2/11

Final Territorial dels JEEC


Aquest passat dissabte hem celebrat en el pavelló de Llers la Final Territorial dels Jocs Esportius de Catalunya , que organitza la Unió de Consells Esportius . Aquest any ha tocat organitzar-la en terres Altempordaneses , i per això tota la feina per preparar l'activitat ens la hem repartida entre el Consell Esportiu de l'Alt Empordà i l'Associació de Judo de l'Alt Empordà , encara que també hem tingut el soport de la Delegació Territorial de Judo.
En aquesta edició , han participat prop de 200 Judoques de les categories Aleví , Infantil , Cadet i Júnior , de diversos clubs (GEiEG , Sant Jordi , Ath. Silenc , Arbucies , Nova Unió , Lloret , Palamós , Blanes , Palafolls , Pineda , Malgrat , Santa Coloma de Farnés , etc.) , tot i que la màxima representació ha sigut dels Judoques de l'AJAE (Savas , Llers , Vilafant , i diverses escoles de la comarca). No disposem de tots els resultats , però sabem que la majoria dels nostres esportistes van pujar al podi , i van demostrar que tenim un bon nivell.
Però sens dubte el millor de tot va ser la col·laboració que vam rebre per part dels alumnes , amics i familiars que ens van ajudar que la matinal fos un èxit tant en l'organització com en el cumpliment dels horaris . Vam montar més de 400 metres quadrats de tatami , repartits en 7 zones de lluita , i amb 3 hores (de 10 h. a 13 h. ) vam fer tota l'activitat amb 4 categories d'edat dividides per les categories de pes corresponents.
GRACIES A TOTS PER LA VOSTRE AJUDA

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser molt interesant i mo vaig passar molt bé!!
Laia R

Anònim ha dit...

Un matí intens i molt divertit! Molta bona la organització i molt contents d'aquest campionat.
Va ser una experiència més que està molt bé i s'hauria de repetir més sovint perquè fa molt d'equip.

Irune

Miquel Riera ha dit...

Gracies noies , jo penso igual que vosaltres , va ser una bona experiencia , i ens ha fet creixer com equip.
Parlarem dilluns sobre properes activitats !!!!