28/4/13

La Fàtima Ribot Sitjà es classifica per la Fase Final del Campionat d'Espanya absolut de Judo

Aquest dissabte 27 de Maig la Fàtima Ribot Sitjà ha quedat Campiona de la Fase del Sector Est en la categoria de -57 Kg. que s'ha celebrat a Barcelona . Aquest resultat li dona el pas a la Fase Final que es disputarà a Madrid. Cal recordar que la Fàtima va començar a practicar Judo a Figueres als 5 anys d'edat , i   va formar part de l'Associació de Judo de l'Alt Empordà fins als 18 anys , en aquest període va aconseguir quedar Campiona d'Espanya Infantil , Cadet i Júnior . Actualment esta estudiant INEF a la universitat d'Alacant a on entrena en el Gimnàs Ozone Escuela De Frutos , sota les ordres d'en Carlos Montero.