27/4/14

Trofeig Ciutat de Figueres - Memorial Manel Albalate

Aquest dissabte 26 d'abril hem celebrat al Poliesportiu Municipal de Figueres el Trofeig ciutat de Figueres Memorial Manel Albalate , amb una presencia de 140 judoques de les diverses categories d'edat.


















Hem començat la matinal amb el Campionat per equips (categories infantil/sènior) . La classificació ha estat la següent :

1er Classificat l'equip format per : Carla González Roger Canta , Xavi Juanola i Marc Pujol .

2ón Classificat l'equip format per : Júlia Ribera, David Aguilera , Telma González i Ricardo González.

3er Classificat l'equip format per : Laura Riera , Albino Rodríguez , Marc Escuadra i Robert Canta.

3er Classificat l'equip format per : Jordina Rodríguez , Àlex Fernández , Dani Aguilera i Javi Cubillas.

A continuació hem realitzat els campionats Alevins i benjamins individuals , a on hem agrupat els participants en grups de 4 , i després de fer un bon escalfament , tots han pogut realitzar tres combats de promoció.
Per acabar hem realitzat la sessió d'entrenament en homenatge a Manel Albalate (que juntament amb el seu germà Miquel van fundar el Judo Albahnos , primer club de Judo de la comarca) , aquest entrenament obert a totes les edats va començar amb un escalfament conjunt , i tot seguit els més jovenets van continuar amb una sessió de Judo Lúdic/educatiu , i la resta vam treballar la iniciació al Nage-No-Kata.

Des d'aquestes ratlles volem agrair a tots els ajudants i col·laboradors que ens han ajudat a aconseguir que aquesta activitat hagi sigut tot un èxit . Volem agrair tant els estaments oficials (Ajuntament de Figueres , Consell Esportiu) com a empreses col·laboradores , i tots els companys/companyes que ens heu ajudat amb el muntatge i desmuntatge del tatami .

Si voleu veure més fotografies cliqueu  : FOTOS MEMORIAL